Jurek

Account Manager till Plana AB i Täby

Om verksamheten

Plana är uppstickare inom strategisk rådgivning i företagsrekonstruktioner, ekonomistyrning och obeståndsjuridik. Klientportföljen är bred och inkluderar många branscher samt sträcker sig från små och stora företag/organisationer. Företaget har 20 medarbetare med gedigen bakgrund inom respektive kompetensområden som juridiska experter inom obeståndsrätt, sakrätt, aktiebolagsrätt, arbetsrätt och skatterätt. Plana har även flertalet rekonstruktörer, kundansvariga och administratörer med lång erfarenhet inom företagande. Som ett tredje steg har vi även en organisation för ekonomistyrning, affärsutveckling och uppföljning.

 

 

Om tjänsten

Som Account Manager kommer har du en viktig roll i Planas fortsatta tillväxtresa och expansion. Du kommer att arbeta i kundteamet som hjälper kunder att vända deras ekonomiskt ansträngda situation till ett nytt läge av kontroll och lönsamhet.

 

Din primära uppgift är att knyta nya kunder till Plana. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt, i det förekommer nyförsäljning, bearbetning, marknadsanalys och riskbedömning. Rollen som Account Manager innebär att du har budget- och totalansvar för dina kunder, och du vårdar och utvecklar dem både på kort och lång sikt. Detta gör du både via telefon och fysiska möten ute hos kund.

 

I ditt team kommer ni att tillsammans ansvara för att;

- Prospektera nya kunder

- Kontakta och boka möten

- Analysera kreditrapporter

- Bistå verksamheter med professionell rådgivning

 

 

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har minst gymnasieutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av B2B-försäljning. Det är meriterande om du att har högskoleutbildning, någon typ av finansiell/företagsbakgrund och ett intresse för ekonomi och juridik. Det är av stor vikt att du är driven, utåtriktad och sporras av att öppna dörrar för nya affärer. Du är van vid högt tempo men är fortfarande strukturerad i ditt arbete och ligger gärna steget före. För att lyckas i denna roll behöver du kunna arbeta med fokus och uthållighet samt ha en proaktiv och positiv approach i alla sammanhang.

 

 

Du erbjuds

Här kommer du till ett spännande bolag i expansion som ligger helt rätt i tiden. Plana är ett företag med entreprenörsanda och kreativitet, ett företag som ser möjligheterna hos respektive företag med ett nytt perspektiv. Kontoret är beläget högst upp i mycket fina lokaler i Täby Centrums höghus. Detta är en tillsvidaretjänst med överenskommen start. Lönemässigt erbjuder Plana en bra fast del och ett generöst provisionssystem utan tak. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.

 

Område: Täby

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Account Manager till Plana AB i Täby