FRA

Strukturerad Lokalvårdare till FRA

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

 

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

 

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? Vi söker nu en kvalitetsmedveten och flexibel kollega till vårt lokalvårdsteam. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

 

Ditt uppdrag

Som lokalvårdare hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt.

 

Denna tjänst är en visstidsanställning om 6 månader med chans till förlängning och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av professionell lokalvård och du ansvarar för ett eget städområde. I rollen ingår även allmän tillsyn av lokaler i samverkan med gruppen vilket innebär arbete utanför ditt tilldelade städområde.

 

Du kan

Du har tidigare erfarenhet av arbete med lokal- och golvvård, meriterande är om du även har vana av att arbeta med städmaskiner eller har någon form av branschutbildning. Rollen kräver att du behärskar svenska såväl i tal som i skrift. Även grundläggande kunskaper i Officepaketet är ett krav.

 

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självgående och tar initiativ i arbetet. Du tar ansvar och strukturerar själv ditt arbete samt har en god känsla för service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt, har god förståelse för olikheter som kan förekomma i en arbetsgrupp och kan samarbeta med andra på ett bra sätt. Rätt kandidat bidrar med en positiv attityd till verksamheten, energi och engagemang i arbetsgruppen.

 

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

 

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter och träningspass.

 

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

 

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. För mer information är du välkommen att kontakta Sofia Hellström på telefon 08-471 46 00 (tillgänglig vecka 32). Fackliga företrädare nås på samma nummer.

 

Ansökan sker via www.fra.se senast 2020-08-23.

 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Län:

Stockholm

Anställningstyp:

Visstidsanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-08-23

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Lovön

Kontaktpersoner:

Sofia Hellström

tfn: 08-471 46 00

Företagets hemsida:

http://www.fra.se

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 23 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Strukturerad Lokalvårdare till FRA