FRA

Servicemedarbetare till Kaffe- och vattenservice

Vill du ha ett flexibelt servicearbete med närhet till naturen samtidigt som du bidrar till att göra skillnad varje dag? FRA växer och därmed söker vi nu en glad och alert kollega till vårt Konferensserviceteam som vill vara med och utvecklas med oss. Är du den vi söker kan vi erbjuda en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA

Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi gör det för att skydda det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också i kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med kunskap och kompetens som vi är ensamma om i Sverige.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag

I rollen som Medarbetare till Vatten- och kaffeservice hör du till Servicekontoret. Kontorets övergripande ansvar är att ge service till hela myndigheten inom ett eller flera olika områden. Denna roll är viktig på en arbetsplats under utveckling och det är en funktion som är mycket uppskattad på myndigheten. Kaffe förgyller vår dag och du är därför en viktig del av vår verksamhet! Gott kaffe ökar medarbetarnas nöjdhet, ökar produktiviteten och ger friska medarbetare.

I din roll bidrar du till att myndigheten kan utföra sitt uppdrag och förbättra trivseln i vardagen. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till en god arbetsmiljö där arbetsgruppen verkar för ett öppet klimat med god kultur där vi sätter kvalitet och service högt på agendan.

Som servicemedarbetare arbetar du med att underhålla och ombesörja alla kaffe- och vattenmaskiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:

• Ansvara och säkerställa att alla kaffe- och vattenmaskiner är väl fungerande och att miljön runt omkring är ren och inbjudande
• Ansvara för beställningar av kaffe, te, socker etc samt kolsyra
• Ombesörja att alla pentryn har alla förbrukningsvaror såsom kaffe, choklad, te osv
• Viss möblering av möteslokaler
• Boka service och ansvara för felanmälningar
• Ombesörja kontakt med leverantör vid installation av nya maskiner eller avyttring
• Vara behjälplig vid större event/bokningar i Konferensservice även kvällstid efter verksamhetens behov
• Inventera pentryn och maskiner löpande

Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat att vara behjälplig vid frånvaro eller hög belastning i restaurangen eller konferensverksamhet. Du kommer också att delta i bemanningsplanering, schemaändringar och utveckla sortimentet. Du kommer ha många kontaktytor såväl inom hela myndigheten som med externa parter. Arbetet är fysiskt tungt och tunga lyft är vanligt förekommande.

Du kan

Vi söker dig som har:
• Gymnasial utbildning
• Minst 2 års erfarenhet av service, besöksnäring och/eller restaurang
• Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
• Mycket god läsförståelse då du kommer att läsa och följa instruktioner i manualer
• Goda kunskaper i Office-paketet
• B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har:
• Utbildning som barista eller likvärdigt
• Tidigare erfarenhet av arbete med kaffemaskiner, café och inventering
• Kunskaper i engelska och ytterligare språk
• Kunskaper inom AV-teknik

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att tillmötesgå kunderna på bästa sätt med känsla för kvalitet. Du är social, positiv och trevlig samt hjälper andra på eget initiativ. Du ser vad som behöver göras och gör det! Du har förmågan att planera ditt arbete, är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter nya förutsättningar samt kan bibehålla din servicenivå även under pressade situationer. God samarbetsförmåga och ett intresse för människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Rätt kandidat bidrar med en positiv attityd till verksamheten, hög energi och engagemang i arbetsgruppen.

Vårt erbjudande

På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större.  På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss.  Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för.  

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkeringledighet på klämdagarutökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar.  

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 43 33.  Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2024-03-03
Referensnummer 4747/23.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2024-03-03

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : 3 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Kontor & Administration Offentliga jobb


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Servicemedarbetare till Kaffe- och vattenservice