FRA

Restaurangbiträde

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu ett restaurangbiträde som vill stärka teamet i vår personalmatsal. Tjänsten är ett vikariat under ett ca ett år. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i ett glatt team där du får vara med och göra skillnad varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA

Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle – militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi gör det för att skydda det viktigaste vi har – vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också i kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med kunskap och kompetens som vi är ensamma om i Sverige.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag

Som restaurangbiträde arbetar du med vanligen förekommande arbetsuppgifter i FRAs personalmatsal och kök, vilket bland annat innebär arbete i salladsberedning, disk, matsal, enklare bakning och kassahantering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är framförallt i form av:
• Uppackning av ankommande varor
• Diskning
• Hålla rent och snyggt i matsalen – salladsbuffé och serveringsline med varm mat
• Enklare köks- och kallskänksuppgifter
• Kioskförsäljning och kassahantering
• Hantering av beställningar till cateringverksamheten - lunchlådor, bufféer och mingelmat
Tunga lyft förekommer. Tjänsten är ett vikariat under ett ca ett år.

Du kan

Vi söker dig som har:
• Gymnasial utbildning med inriktning mot kök och restaurang alternativt har motsvarade erfarenhet erhållen genom arbetslivserfarenhet
• Minst tre års erfarenhet av arbete inom kök/kallskänk och/eller personalrestaurang
• Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du har:
• Storköksutbildning eller kallskänksutbildning alternativt motsvarande utbildning
• Kunskap om HACCP/livsmedelshygien eller medvetenhet om råvarukostnader
• Erfarenhet av catering - matlådor, bufféer och mingelmat
• Erfarenhet av kassahantering eller arbete på restaurang med många portioner
• Kunskaper i Officepaketet

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs väldigt bra i en serviceroll där du på eget initiativ hjälper andra och ser vad som behöver göras. För att lyckas i rollen har du en förmåga att förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Du drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen för att utvecklas i din yrkesroll. Du har ett genuint intresse för att tillmötesgå kunderna på bästa sätt med känsla för kvalitet och kan bibehålla din servicenivå även under mer pressade situationer. Du har förmågan att strukturera ditt arbete men är flexibel och kan även snabbt ställa om vid behov och anpassa dig efter nya förutsättningar. Du har en god samarbetsförmåga och är prestigelös i ditt tillvägagångssätt och förstår vikten av att hjälpas åt och be om hjälp för att du och teamet skall lyckas är en självklarhet. För att trivas i rollen ser du till helheten och har en problemlösande inställning till ditt arbete.  Rätt kandidat bidrar med en positiv attityd till verksamheten, hög energi och engagemang i arbetsgruppen.

Vårt erbjudande

På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större.  På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss.  Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för. 

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar. 

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 43 33. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2024-06-09.
Referensnummer 4101/23.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Vikariat

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2024-06-09

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : 9 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Restaurangbiträde