Skanska

Kalkylingenjör Hus Syd - Malmö

Vi söker någon som gillar att räkna, utmana och tänka nytt – är det du?

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder. Hus Syd finns i Skåne och har ungefär 35 projekt igång kontinuerligt inom bostadsproduktion och kommersiella fastigheter. Vi ser fram emot att fortsätta bygga Skåne på ett hållbart sätt med dig! Nu söker vi en kalkylingenjör till Hus Syd med placering i Malmö som kommer ha en central roll i våra projekt. Du medverkar ofta i tidiga skeden och i anbudsarbeten där du kalkylerar kostnaden för projektet utifrån ritningar, materialspecifikationer och tidplaner.

 

 

Att jobba som kalkylingenjör

Dina kalkyler ligger till grund för våra anbud och är avgörande för att kunden skall välja oss. Det dagliga arbetet som kalkylingenjör består främst av att stödja produktionen inom aktuella projekt med anbuds- och kalkylarbeten, kalkylera projektkostnader och utvärdera anbud och ge stöd vid förhandlingar. Du kommer att ingå i ett team med nio andra erfarna kalkylingenjörer. Du är ett oumbärligt stöd för produktionen när det gäller kalkylfrågor.

 

Som kalkylingenjör på Skanska har du ett självständigt arbete med eget ansvar, samtidigt som du har ett nära samarbete med projektet. Som kalkylingenjör stöttar du också projekten med att ta fram klimatkalkyler som är grunden till att kunna arbeta med klimatfrågan i projekten. Det är därför viktigt att du trivs med att ha en tät dialog med det övriga projektteamet, leverantörer, underentreprenörer och kund. Vi jobbar i team för att tillsammans vinna och genomföra lyckade projekt.

 

 

Är du den vi söker?

Vi tror att du har ett stort engagemang i det du tar dig för och en stark vilja att bidra till Skanskas framgång. Mår du bra av utmaningar, är nyfiken och har ett naturligt driv i att få saker att hända skulle du passa perfekt i rollen som kalkylingenjör hos oss på Skanska.

 

Att förstå vikten av att skapa goda relationer för ett gott samarbete är en framgångsfaktor och därför hoppas vi att det är en styrka hos dig. Och givetvis är det i byggbranschen du vill vara!

 

För att få de bästa förutsättningarna ser vi gärna att du är högskoleingenjör eller har likvärdig byggteknisk utbildning och har erfarenhet inom byggbranschen. I denna rekrytering letar vi efter dig som har några års erfarenhet som kalkylingenjör, projektingenjör eller annan roll där du fått erfarenhet från byggprocessen. Vi ser det som meriterande om du har produktionserfarenhet och för att lyckas i rollen så är branscherfarenhet ett krav.

 

Förutom våra byggprojekt, brinner vi för hållbarhet, mångfald och ett bra ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Känns det som en företagskultur du skulle uppskatta. Ta chansen och sök!

 

Vi är nyfikna på dig!

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 3 oktober 2021. Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan snarast möjligt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Johansson, 076-863 38 28.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 10 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylingenjör Hus Syd - Malmö