FRA

Projektledare till Lokalförsörjningskontoret

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet. 

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker en erfaren projektledare med arkitektkunskaper till myndighetens lokalförsörjningsprojekt. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en innovativ miljö. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.Ditt uppdrag

Du har en roll som huvudprojektledare i lokalförsörjningsprojekt, från idéstadie till verksamhetens idrifttagande och ansvarar för att starta upp, samordna och följa upp större lokalförsörjningsprojekt. Arbetet innebär att ansvara för förstudier, samordna och upprätta verksamhetens behovsunderlag baserat på behov, rapportera projekt till beställare samt leda arbetet med idrifttagande. Du ansvarar för att bygga en projektorganisation och du projektleder myndighetens egna installations-, montage- och inredningsarbeten. Vidare ansvarar du också för framtagande av budget och tidsplaner. 


Tjänsten innebär att du har flera kontaktytor och i din roll är du myndighetens kontaktperson mot fastighetsägarens projektorganisation för byggprojektet. Du medverkar också i myndighetens strategiska lokalförsörjningsarbete. Resor kan förekomma i tjänsten.Du kan

Du som söker har en eftergymnasial utbildning eller likvärdig erfarenhet samt projektledarutbildning kombinerat med bred erfarenhet av projektledning. För tjänsten krävs att du har mycket god vana att skriva rapporter och sammanställningar samt genomföra presentationer. Du har också arbetat med att formulera kravställningar och behov samt har erfarenhet av att leda projektgrupper och delprojekt.


Vi ser det som meriterande om du är certifierad projektledare eller har gått ledarskapsutbildning. Som huvudprojektledare förväntas du inte vara expert inom alla områden men det är meriterande med generell kunskap inom fastigheter, byggprocesser, IT-struktur, lokallayout, inredning och fysisk säkerhet. 


Vidare ser vi att du har körkort samt behärskar MS Office och gärna MS Project. Tjänsten förutsätter att du skriver och kommunicera obehindrat på svenska och gärna engelska.Du är

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som gärna tar initiativ i arbetet för att uppnå resultat. På ett strukturerat sätt planerar du och driver processer självständigt och du sätter upp höga mål för dig själv som du arbetar efter. Du väger samman information och visar på gott omdöme vid prioriteringar och avvägningar i beslut. Som person är du uthållig och arbetar tills resultat är uppnådda. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och du leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål.Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.


Som projektledare hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. 


Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Joakim Pettersson på telefon 08-471 46 00 eller mail joakim.pettersson@fra.se från v.31. Fackliga företrädare nås på samma nummer.


Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-08-18.


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

 

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning 

Anställningsgrad:
Heltid 

Arbetstider:
Dag 

Sista ansökningsdag:
2019-08-18 

Tillträde:
Enligt överenskommelse 

Arbetsplats/placeringsort:
Lovön 

Kontaktpersoner:
Joakim Pettersson 
tfn: 08-471 46 00 

Företagets hemsida:
http://www.fra.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Lovön . Publicerat : 12 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Projektledare till Lokalförsörjningskontoret