FRA

Leg psykolog till svensk underrättelsetjänst

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? Just nu söker vi Leg psykolog som vill bidra med hälsofrämjande insatser. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en spännande och kunskapsintensiv verksamhet där du får vara med och göra skillnad, varje dag. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.


Ditt uppdrag
Som Psykolog tillhör du avdelning för verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationsförvaltning, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Du tillhör HR-kontoret, vilket innefattar flera funktioner som tillsammans handhar myndighetens alla personalrelaterade frågor.

HR-kontoret består av en dynamisk grupp engagerade medarbetare med stort driv som besitter många olika expertkompetenser inom HR-området. Inom kontoret har vi ett nära samarbete med varandra, där du har möjlighet att påverka och förändra, i syfte att säkerställa ett tryggt och professionellt HR som kan möta dagens och morgondagens utmaningar.

Som Psykolog på FRA arbetar du med arbetsmiljöfrågor i nära samarbete med enhetens HR-partners samt övriga inom företagshälsovård. Du arbetar konsultativt främst på individnivå, men gruppinsatser kan också förekomma. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar samtal, utredningar, rådgivning till chefer och medarbetare, utbildningsinsatser samt rådgivning vid akuta arbetsmiljöinsatser som kris- och konflikthantering.

Resor i tjänsten kan förekomma.
Tjänsten är på 40-60%.


Du kan
Vi ser att du som söker är Leg psykolog med inriktning KBT. Har du utbildning i eller arbetat med organisatorisk och social arbetsmiljö ser vi det som meriterande. Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete med arbetsrelaterad ohälsa. Vi ser att du arbetat med individ- och gruppsamtal samt behärskar svenska i tal och skrift. Du är en van användare av MS Office och har du erfarenhet av journalföringssystem ser vi det som meriterande.


Du är
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som söker är strukturerad och har lätt för att planera ditt arbete. Du är van att ta fram både kortsiktiga och långsiktiga åtgärdsplaner för att förutse problem och för att främja medarbetarens hälsa. Vidare är du van att samarbeta med andra och du är van att arbeta i en samverkande roll där kommunikation och trovärdighet är viktigt för att förmedla och ta ställning i olika frågor.


Om FRA
FRA är en civil myndighet med ca 900 anställda som lyder under Försvarsdepartementet. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Det sker också genom vårt arbete med att skapa förutsättningar för ett cyberförsvar och att bidra till att skydda samhällsviktiga informationssystem.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.


Mer information
Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna-Carin Björklund på telefon 010-557 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2022-07-03.
Ange referensnummer 4189/21 i din ansökan.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
 

Län:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Deltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-07-03

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm

Kontaktpersoner:
Se annons


Företagets hemsida:
www.fra.seAnsök nu


Sista ansökningsdag : 3 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 juni

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från FRA

Alla jobb hos FRA

Liknande jobb Leg psykolog till svensk underrättelsetjänst