Boliden

VVS/Mekaniker

Arbetsuppgifter
Som VVS/Mekaniker kommer du att utföra nyinstallation, reparationsarbeten och förebyggande underhållsarbete på vatten/luft system samt mekaniska utrustningar och anläggningar i anrikningsverket. Du kommer även att tillverka och reparera reservdelar och utrustningar på verkstan. Arbetet sker i tätt samarbete med arbetsledare,beredare, planerare, driftoperatörer och FU-personal. Arbetstiden är förlagd till dagtid men under underhållsstopp kan arbete förekomma utanför ordinarie arbetstid. Beredskap ingår.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med industriell inriktning kombinerat med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker en VVS/mekaniker med engagemang och känsla för anrikningsverkets behov och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga och flexibilitet i arbetssätt och bemötande. Du ska klara att arbeta självständigt och i grupp. Ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet. Vissa arbetsmoment kräver god fysik och du bör klara av att arbeta på hög höjd. Svetskunskap av syrafasta rör samt Maximo är meriterande. B-körkort är ett krav


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Hans-Åke Wennsröm 070-3365863.


Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 

Vi samarbetar i denna rekrytering med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare: Britt-Marie Persson tfn 070-492 11 92 eller Anette Ömalm tfn 072-211 47 96. 

Sista ansökningsdatum är 22 Mars 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.
Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 11 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb VVS/Mekaniker