Boliden

VVS/Mekaniker

Arbetsuppgifter
Som VVS/Mekaniker kommer du att utföra förebyggande underhåll och reparationsarbeten av våra vatten/luft system på fastigheter i Aitik. Du kommer även att reparera reservdelar och utrustningar på verkstan. Arbetet sker i tätt samarbete med arbetsledare, byggtekniker, ventilationstekniker och underhållsingenjör.
Arbetstiden är förlagd till dagtid men arbete kan förekomma utanför ordinarie arbetstid.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning med industriell inriktning kombinerat med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker en VVS/mekaniker med engagemang och känsla för fastighetsservices behov och ett brett tekniskt kunnande och intresse.

Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga och flexibilitet i arbetssätt och bemötande. Du ska klara att arbeta självständigt och i grupp. Ständiga förbättringar samt ordning och reda är en naturlig del av arbetet.
Vissa arbetsmoment kräver god fysik.  Svetskunskap av syrafasta rör samt Maximo är meriterande. B-körkort är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Lars Olausson 0970-72 94 32.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av Rekryteringskonsulterna Britt-Marie Persson tfn 070-492 11 92 eller Anette Ömalm tfn 072-211 47 96
Sista ansökningsdatum är 31 Augusti 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Adecco. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb VVS/Mekaniker