Boliden

Verksamhetsutvecklare

Skelleftehamn

JOB_007067

 

Om företaget

Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk. Här utvinns metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Produktionen består av framförallt koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag ca 890 medarbetar

 

Arbetsuppgifter

Vi behöver rekrytera en ny medarbetare till sektionen för arbetsmiljö och kvalitet. På avdelningen arbetar 6 personer med fokus på arbetsmiljö, brand, kvalitet- och verksamhetsutveckling som stöd till Boliden Rönnskärs organisation.

 

Som verksamhetsutvecklare arbetar du som specialist gällande verksamhetsutveckling och Bolidens LEAN-koncept (Boliden Production System) och fungerar som stöd till Boliden Rönnskärs organisation.

 

I rollen som verksamhetsutvecklare har du ett brett kontaktnät främst internt på Boliden Rönnskär, men också till viss del externt i frågor som rör verksamhetsutveckling.

 

Du arbetar målinriktat med att samordna, planera och stötta organisationen med verksamhetsutveckling/LEAN, processkartläggning, framtagande av rutiner, mål och målnedbrytning och annan förekommande support. I arbetet ingår även att planera och hålla utbildningar inom berörda ansvarsområden.

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du är kvalitetsmedveten och har en god planerings- och samarbetsförmåga. En förutsättning för arbetet är att du på ett välstrukturerat sätt kan prioritera mellan arbetsuppgifter samt har en fallenhet för att lösa avancerade frågeställningar. Eftersom du samarbetar och servar på bred front krävs att du är service- och kundorienterad samt har en förmåga att kunna förmedla komplex information både muntligt och skriftligt på ett metodiskt sätt. 

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Universitets- eller högskoleutbildning minst 3 år, alternativt relevanta kunskaper införskaffat på annat sätt

• Kunskap om LEAN

• Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet

• Grundläggande IT-kunskaper

• Behärskar engelska och svenska i tal och skrift

• B-körkort

 

Det är en meriterande om du har erfarenhet av ledningssystem, internrevision, lagbevakning och IA-systemet för avvikelsehantering.

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch med goda personalförmåner. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar mod, omsorg och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på bland annat kön, ålder och etnicitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Arbetstid

Kontorstid 38,75 timmar per vecka.

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta sektionschef för Arbetsmiljö och Kvalitet, Mats Holmlund, tel. 0910-773323

 

Facklig information

Facklig information lämnas av:

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, tfn 0910-77 37 45 

Mikael Norrby, Unionen, tfn 0910-77 37 76

Dan Nilsson, Ledarna, tfn 0910-77 38 67

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Ida Hällgren, Human Resources, tfn 070-60 122 30, E-mail: ida.hallgren@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 27 mars 2023.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 14 mars

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare