Boliden

Verksamhetsutvecklare

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare består arbetsuppgifterna av att stödja och utveckla Boliden Aitiks verksamhet i linje med Bolidens organisations- och produktionsfilosofi New Boliden Way (NBW); en filosofi som utgår från Lean. Inom ramen för NBW kommer arbetsuppgifter finnas inom områden som: 

Ledningssystem – mötesstruktur, nyckeltal, uppföljning och analys av avvikelser

Processer - eliminering av slöseri, standardiserade rutiner, produktionsplanering och styrning

Träning av medarbetare - ledarskap, roller och ansvar

Ständiga förbättringar - metoder för problemlösning 

Mycket av arbetet kommer att bedrivas i projektform, storleken på projekten varierar och kommer att beröra alla delar av organisationen. Du kommer att bidra med struktur och teknisk kompetens gällande projektledning i att hjälpa organisationen att uppnå sina mål. Boliden tillämpar en anpassning av PPS-modellen.  Utbildning och coachning av medarbetare i nya arbetssätt, inklusive metoder och verktyg för ständiga förbättringar är en del av arbetsuppgifterna. Du kommer vara ett stöd till ledare och medarbetare samt utföra interna revisioner av ledningssystemet. En viktig del av arbetet är att identifiera och fånga upp förbättringsområden i verksamheten.  

Du ingår i sektionen för verksamhetsutveckling och rapporterar till sektionschefen. Arbetet är förlagt till kontorstid och tjänsten avser en tillsvidareanställning. Resor förekommer i tjänsten. 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig med ingenjörsexamen inom produktions- eller kvalitetsteknik, industriell ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du ska ha praktisk erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter samt erfarenhet av att leda förändringsprocesser och utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har goda erfarenheter av projektledning. Goda datorkunskaper är ett krav. Du behöver ha förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav. 

För att lyckas i rollen som verksamhetsutvecklare är du positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet. Givetvis arbetar du systematiskt och motiveras av att utveckla verksamheter och har därför förmågan att påverka och skapa engagemang hos enskilda individer och grupper. Att arbeta i team är något som du drivs av likväl som att arbeta självständigt.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Verksamhetsutveckling Tim Zedig tfn 070-342 90 96.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl 0970-72 96 70 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 30 september 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 

Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Verksamhetsutvecklare