Boliden

Underhållsingenjör till Truckverkstaden

Arbetsuppgifter

Just nu står Aitikgruvan inför en expansion och tar ytterligare ett steg i vidareutvecklingen av dagbrottet. Viutökar andelen transporter i egen regi och investerar till vår truckpark. Vi behöver därför fler engagerade,entusiastiska och ansvarsfulla medarbetare till vår verksamhet.

I din roll som Underhållsingenjör ansvarar Du för att utveckla och driva underhållsfrågor på mobilamaskiner i gruvan. Du ansvarar för långtidsplaneringen och är spindeln i nätet vid större underhåll. Du skall tillsammans med övriga i arbetsgruppen stödja och utveckla utnyttjandet av system på gruvornas mobila maskiner, där även analysmetoder används. Arbetet är förlagt till dagtid.

Utbildning/Kvalifikationer

Du är utbildad ingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot maskin och underhåll.
Meriterande är om Du har erfarenhet av underhållsarbete från gruv-, eller processindustrin. Du har insikt i hur ett fungerande förebyggande underhåll byggs upp samt förstår dess mål och syfte. Goda kunskaper i Maximo eller liknande system är meriterande
Vi ser gärna att du som person har ett positivt synsätt och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Rollen kräver att Du behärskar engelska i både tal och skrift. Körkort lägst klass B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Thomas Wieslander 070-4000595.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Ansökan med CV lämnas via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com - Karriär – Lediga befattningar. Frågor om din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl, tfn 0970-72 95 70.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att
tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 6 januari 2019.

 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Aitikgruvan . Publicerat : 6 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Underhållsingenjör till Truckverkstaden