Boliden

Tekniker Vattenhantering

till Aitikgruvan

 

 

Arbetsuppgifter

Som Tekniker för instrument vattenhantering kommer du att arbeta brett med frågor gällande instrumentering och övervakning för dammar och vattenhantering.

 

Din främsta arbetsuppgift är att förbättra och utveckla mätning av flöde, vattenkvalitet och vattenstånd samt säkerställa att mätningar kan ske enligt interna och externa krav. Det innefattar bland annat felsökningar och funktionskontroller samt automatisering av mätningar. Arbetet innebär även arbete med vattenbalans för området och system för rapportering och uppföljning.

 

I din roll ingår att driva förbättringsarbete och mindre utvecklingsprojekt inom arbetsområdet. Det kan till exempel handla om installation av ny utrustning och tester av ny teknik. Du kommer också att vara delaktig i andra projekt gällande dammsäkerhet och vattenhantering.

 

Arbetet är förlagt till dagtid, vid behov kan arbete på annan tid förekomma.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Ett stort tekniskt intresse är det viktigaste för oss. Vi ser att du har en teknisk utbildning, gärna högskole- eller civilingenjör med lämplig inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med instrumentteknik eller processverksamhet.

 

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och strukturerad. Eftersom du till stor del kommer att styra ditt arbete själv måste du ha en stor initiativförmåga och driv att vilja förbättra och utveckla ditt område. Kontakter med både externa och interna parter kommer vara en central del av ditt jobb så det är viktigt med god samarbetsförmåga och att samverkan är naturligt för dig. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och har god datorvana.

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Sara Fagerlönn tfn 0970-72 92 86. 

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna, tfn 0970- 72 9333, Anders Karlsson Unionen, tfn 0970 – 72 92 69 och Holger Rilinger SACO, tfn 0910 - 70 57 59. 

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04 eller isabelle.endmyhr@boliden.com

 

Sista ansökningsdatum är 3 oktober 2021

Intervjuer sker löpande

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 oktober . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 24 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Tekniker Vattenhantering