Skanska

Är Du BoKloks nya BIM/CAD Byggprojektör?

Är Du vår nya BIM/CAD Byggprojektör?

 

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Våra produkter präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Vi tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Vi har ett behov av att stärka våra tekniska resurser, bl.a. inom byggprojektering och står inför en spännande förändringsresa och vill gärna att just du följer med!

 

Vill du ingå i vårt  tekniska team som fokuserar på att skapa goda förutsättningar för effektiva och lyckade projekt? Om svaret är Ja ska du läsa vidare!

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team som ansvarar för de tekniska byggsystemen för BoKlok´s olika produkter. Som byggprojektör kommer du huvudsakligen att arbeta med BIM/CAD-projektering i Revit men även konstruktionsarbete. Våra handlingar utgör bl. a. underlag för upphandling av leverantörer samt bygg- och montagehandlingar för projekten.

 

Placeringsort för tjänsten är på kontoret i Malmö.

 

Din profil

Du bör ha minst 3 års erfarenhet av att jobba som CAD/BIM-projektör och är van att upprätta modeller i Revit. Vi tror att du som söker har ett starkt intresse av att utforska och effektivt nyttja dessa verktyg.

 

Vi tror att du är självgående och kommunikativ samt att du är intresserad av en arbetssituation med inflöde av nya idéer och en process som inte alltid följer den traditionella byggbranschen. 

 

Du har en utbildningsgrund med minst en högskoleingenjörsexamen inom bygg med inslag av BIM-teknik och CAD.  Erfarenhet av konstruktionsarbete är inget krav men meriterande.

Du behöver också ha god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska såväl som på engelska.

 

Vi erbjuder

Hos oss får du en arbetsplats med högt i tak. Ett engagerat gäng kollegor som drivs av att bibehålla branschens nöjdaste kunder. Vi erbjuder en trivsam och flexibel arbetsplats där vi har nära till skratt och en vilja om att alltid göra sitt bästa!

 

Matchar beskrivningen av rollen dig eller någon i ditt nätverk? Passa på att lägga en ansökan redan idag! Vi ser fram emot att ta del av den och varmt välkommen till BoKlok!

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : För 5 timmar sedan . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Är Du BoKloks nya BIM/CAD Byggprojektör?