Boliden

Taktisk inköpare - Logistikavdelningen

till Boliden

 

Boliden Group Procurement är ansvarig för att samordna och utveckla inköp av produkter och tjänster. Bolidenkoncernen har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Irland. Vi söker nu en ny taktisk inköpare, till vår Logistikavdelning med stationeringsort Boliden.

 

 

Arbetsuppgifter

Som taktisk inköpare på Logistikavdelningen, kommer du att vara en av 6 st medarbetare.

 

Du kommer att ha ansvar för att hantera den taktiska inköpsverksamheten vilket bl.a. innebär att ansvara för mindre upphandlingar, säkerställa användningen av befintliga kontrakt i den dagliga logistikverksamheten och hantera inköpsadministration. Du kommer att ha daglig kontakt med interna kunder, övriga inom inköpsavdelningen, och externa leverantörer. Du kommer att vid behov förbereda och stödja inköpare inom Logistik-/Inköps avdelningen vid upphandlingar.

 

Då verksamheterna är spridda inom Sverige, Finland, Norge och Irland kan resor i tjänsten förekomma.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i januari 2021. Du kommer att rapportera till chefen för logistikavdelningen.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett antal års erfarenhet från logistikbranschen. Vi värdesätter också erfarenhet av förhandlingar och att skriva avtal.

 

Erfarenhet från transportverksamhet och/eller relevant utbildning är meriterande.

 

Boliden har engelska som koncernspråk därför kräver vi att du kan uttrycka sig väl i tal och skrift på både engelska och på något av de nordiska språken.

 

Körkort för personbil (B) är ett krav.

 

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Som person är du utvecklings- och resultatorienterad, har mycket god samarbetsförmåga, är analytisk och logisk. Du har förmåga att bygga och utveckla relationer och är en god kommunikatör. Du är en förebild vad avser etiska frågor.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta logistikchef Alexander Lindfors, + 46 910 77 32 47, +46 70 667 32 47 alexander.lindfors@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämnställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 20 oktober 2020

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : För 4 timmar sedan . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 29 september

Kategorier : Inköp Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Taktisk inköpare - Logistikavdelningen