Boliden

Systemtekniker

till Kristinebergsgruvan

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Som systemtekniker kommer du att arbeta med problemlösning och förebyggande samt avhjälpande underhåll i de applikationer och system som finns för att skapa en säker arbetsmiljö och en effektiv gruvdrift. Du kommer att vara delaktig i konstruktion, applikationsprogrammering samt utveckling av system och funktioner inom Kristinebergsgruvans verksamhet ofta i direkt samarbete med el organisationen. Du är direkt underställd Underhållschefen. Arbetstiden är dagtid ovan jord. Underjordsarbete förekommer

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har god kunskap inom industriell automatisering, har en analytisk förmåga och brinner för problemlösningar samt trivs med att arbeta i team. Du bör ha något års erfarenhet inom automatisering, styrsystem. instrumentering, eller nätverk eller så har du har erfarenhet som installationer elektriker och vill utveckla dig mot automatisering. Det är meriterande att ha erfarenhet från ABB 800xA, projektledning och konstruktion. Även tidigare erfarenheter av PLC-programmering är meriterande. Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och samarbeta med andra människor. Du har entusiasm för förbättringar, är ansvarstagande och har ett personligt engagemang som strävar mot att utveckla våra arbetssätt. B-körkort och mycket god datavana, samt att kunna kommunicera på engelska flytande i både tal och skrift är ett krav

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Underhållschef Erik Hedström, 0910-70 5111

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, 070 601 69 18, Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95.

 

Sista ansökningsdag är 30 april 2021, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 7 april

Kategorier : Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Systemtekniker