Boliden

Svetsare

Arbetsuppgifter

Som Svetsare arbetar du huvudsakligen med reparation och svetsarbeten på gruvans grävmaskiner, primärt reparation av skopor och kringutrustning. Det förekommer även allmänt mekaniskt underhållsarbete kopplat till svets objekten. Huvudsakligen sker arbetet inomhus i svetshallen men utomhusarbete kan förekomma.

 

Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med industriell inriktning mot svets, alternativ erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har tidigare arbetat som svetsare och har kunskap av Mig/Mag, MMA samt kan hantera gasskärande utrustning. Som person är du engagerad och intresserad av arbetsområdet. Du är säkerhetsmedveten och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten samt besitter en vana att självständigt driva arbetet framåt. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har utbildning inom gaffeltruck och travers samt ett giltigt certifikat inom heta arbeten.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar.

 

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Arbetsledare Niklas Linestedt 070-508 72 52

Facklig information

Metall Klubb Gruv 136, Tobias Kostet 070-2417716.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Sture Holmgren  0970-72 91 72 , eller Sture.holmgren@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Svetsare