Skanska

Inköpare installationer samt Installationsledare Hus Sydost - Kalmar, Karlskrona, Jönköping m fl

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045.

Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Vi i Hus Sydost är glada och stolta över att erhålla förtroendet att på uppdrag av våra kunder ansvara för byggnation av bostäder, kommersiella fastigheter och samhällsbyggnader såsom skolor och sjukhus.

 

Vi har egen projektutveckling av både kommersiella fastigheter och bostäder vilket ger oss stora möjligheter att tidigt ta fram optimerade kvalitativa och hållbara lösningar.

 

Våra projekt blir mer och mer komplexa och installationstäta, vilket ställer höga krav på oss i tidiga skeden och under projekteringen. Som följd av detta vill vi förstärka vår grupp ytterligare med en installationsinköpare samt en installationsledare.

 

 

Vi söker kollegor som vill vara med på vår hållbara resa inom installation

I rollen som installationsinköpare arbetar du nära våra projekt och bevakar marknad, tekniken och affären. Du verkar som internkonsult inom ditt specialistområde och ansvarar för operativa inköp av installationer i våra projekt. Vi ser med fördel att du har goda kunskaper gällande prisbilden som helhet och kan ta en aktiv roll redan i kalkylskedet för att sedan bland annat bistå med din expertis kring gränsdragning mellan de olika installationsdisciplinerna. Tjänsten innebär mycket kontakter med bland annat kollegor, kunder och underentreprenörer och vi uppmuntrar dig till att upprätthålla ett värdefullt nätverkande och erfarenhetsutbyte.

 

Som installationsledare är din kompetens en stark tillgång i projektering, samt att skapa rätt förutsättningar för inköp och produktion. Rollen innebär att säkerställa att krav och önskemål från beställare uppfylls och se till att installationslösningar utformas på ett kostnadseffektivt, säkert och hållbart sätt. Vidare tar du fram tekniska specifikationer i tidiga skeden, säkerställer att specifika krav följs upp vid upphandling samt produktion. Du kommer även att leda medarbetare och underentreprenörer mot fastställda mål av installationslösningar och knyta mycket kontakter inom Skanska såväl som externt.

 

Vi välkomnar dig till ett team av specialister som är placerade i hela region Sydost, så resor ingår i tjänsten, och B-körkort är ett krav.

 

 

Du kan tekniken och tycker om att arbeta i projekt

För att lyckas skall du ha några års erfarenhet av installationsledning och/eller installationsinköp. Har du erfarenhet av att kalkylera installationer så är det högt meriterande i inköpsrollen. Du har god förmåga att se helheten för samtliga av installationsdisciplinerna med särskilt god kompetens inom el. Vi vill att du har eftergymnasial utbildning riktad mot branschen alternativt motsvarande kompetens förvärvad erfarenhetsmässigt. Kunskaper i entreprenadjuridik, upphandling och installationskalkyler är högst meriterande i inköpsrollen. Som installationsledare är det meriterande om du har erfarenhet inom projektering.

 

Eftersom arbetet innebär mycket kontakter är det viktigt att du har en naturlig fallenhet för att driva, nätverka och kommunicera med olika intressenter och trivs med att arbeta i grupprelaterade uppdragssituationer. Som person är du öppen, social och prestigelös.

 

B-körkort är ett krav då tjänsten innebär resor inom vår region Hus Sydost, Östergötland, Kalmar, Kronoberg, Gotland, Jönköping och Blekinge. Placeringsort inom regionen är flexibel.

 

 

Vi vill lära känna dig och ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 19 december 2021, men vi kommer löpande att genomföra urval, så vänta inte med din ansökan. Du söker genom att bifoga ditt cv och personliga brev. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Operativ chef Thomas Björk på 010-448 65 60 alternativt Regioninköpschef Patrick Byman på 010-448 65 86.

 

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 19 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 24 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare installationer samt Installationsledare Hus Sydost - Kalmar, Karlskrona, Jönköping m fl