Boliden

Sommarjobb Skiptappare

Kristineberg

Full time

JOB_003959

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Skiptappare

Som skiptappare arbetar man i huvudsak med att övervaka uppfodringen men även viss typ av underhåll ingår i arbetsuppgifterna, skiftformen är K2, FM/EM s.k. 7-7.

 

Vi söker dig

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, gärna Industritekniska programmet eller annan linje med inriktning mot mekaniskt underhåll. Erfarenhet från alla typer av arbeten i gruvverksamheten är meriterande. B- Körkort är ett krav. Stationeringsort Kristineberg

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Skiptappare