Boliden

Sommarjobb Processoperatör

Boliden

Norsjö

Full time

JOB_003936

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Processoperatör

I vårat anrikningsverk tar vi emot malm från gruvor i Skellefteåfältet och anrikar den till koncentrat för vidare försäljning till smältverk inom Boliden och runt om i världen.

Anställningarna omfattar 1 till 3 månader under perioden juni – augusti.

 

Arbetet på anrikningsverket i Boliden, består framförallt av processkontroll och processtyrning, allmän skötsel av anläggningen samt förebyggande underhåll av anrikningsverkets maskiner inom produktionsavsnitten, malning, infrakt och avvattning.

 

Arbetet på reningsverket i Maurliden består framförallt av processkontroll och processtyrning, allmän skötsel av anläggningen samt förebyggande underhåll av maskiner.

 

 

Vi söker dig

Vi söker dig som vill arbeta skiftgång i sommar. Skiftgången innebär både dag-, kväll-, natt- och helgarbete. Du är 18 år eller äldre och om du har Processoperatörsutbildning eller erfarenhet av ABB:s styrsystem är det meriterande. Gymnasiekompetens samt B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Processoperatör