Boliden

Sommarjobb Mekaniker/Fordonsmekaniker

Boliden

Kristineberg

Renström

Full time

JOB_003943

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Mekaniker/Fordonsmekaniker

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och förebyggande mekaniskt underhåll av våra maskiner; t ex. pumpar, fordon, filter.

 

Vi söker dig..

Vi söker dig som är 18 år eller äldre, och har, eller snart avslutar din gymnasieutbildning inriktning industri eller fordons med godkända betyg, eller motsvarande kunskaper. Körkort B är meriterande, men inget krav.

 

Stationeringsort: Kankberg, Renström eller Kristineberg

 

*Välj i din ansökan om du framförallt är intresserad av någon av stationeringsorterna. I Kankberg och Kristineberg så arbetar du under jord skiftgång 7+7.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Mekaniker/Fordonsmekaniker