Skanska

Produktionschef till drift och underhåll i Ljungby, Samverkan Hög

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 100 medarbetare över hela landet.

 

Brinner du för samverkan och partnering? Vi söker nu en Produktionschef till drift och underhåll i Ljungby, Samverkan Hög

 

Vi är i projekteringsfasen i ett större underhållsprojekt tillsammans med vår kund. Detta projekt kommer att genomföras i hög samverkan/ partnering.

 

Vi söker dig som drivs av nya utmaningar, har sinne för goda affärer, har lätt att bygga och skapa långsiktiga relationer samt lätt för samarbete med andra. Vidare är det viktigt att du besitter kunskap och erfarenhet av ekonomisk uppföljning och planering.

 

Ta chansen att bli en del av ett produktionsteam som drivs av stor kreativitet och med fokus på möjligheter. Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna rankar sig högt med rätt förutsättningar och högt engagemang.

 

Produktionschef på Skanska är en central och viktig roll där du har stor inverkan och möjlighet att vara en betydande faktor för projektets framgång. Rollen är bred och innebär att du arbetar från anbud, tidigt skede och med ansvar för resurs- och produktionsplanering, ekonomistyrning, kvalité samt arbetsmiljöfrågor. Vidare planerar och styr du framdriften av produktionen samtidigt som du trivs med att motivera och utveckla ditt team – där ni tillsammans når uppsatta mål.

 

Placeringsort för tjänsten är Ljungby.

 

 

Att organisera och leda personal och verksamhet är din grej!

Du som passar i rollen produktionschef hos oss är en beslutsam, strukturerad och resultatorienterad person med stort fokus på kvalitet, miljö och säkerhet. Du är van att driva projekt, är trygg i ditt ledarskap, har förmågan att prioritera och är beredd att ta snabba beslut när situationen kräver det. Vi vill att du som ledare ger rätt förutsättningar för ditt team och att du bidrar till 100 % arbetsglädje.

 

Du har teknisk examen, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har även erfarenhet från ledande roll inom drift och underhåll eller anläggningarbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av partnering/ samverkan.

 

Mycket goda IT-kunskaper samt är en van användare av Office-programmen. Du har bra språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sista ansökningsdag är 1 december men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta distriktschef Jacob Olsson-Wallentin på 010-448 66 32, jacob.olsson@skanska.se

 

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

Om företaget

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Ljungby . Publicerat : 10 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef till drift och underhåll i Ljungby, Samverkan Hög