Boliden

Sommarjobb Förrådsarbetare

Boliden

Kristineberg

Renström

Kankberg

Full time

JOB_003945

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Förrådsarbetare

Arbetet består av mottagning/kontroll, inleverans, utlämning och inventering av material. Registrering av transaktioner i vårt underhållssystem Maximo, samt truckkörning. Du arbetar dagtid. Till förrådet i Kankbergsgruvan så ingår även underjordsarbete och transportörsarbete, du bör då gärna ha maskinvana av traktor. Även i Kristinebergsgruvan ingår underjordsarbete cirka 50% av arbetstiden.

 

Vi söker dig

Vi söker dig som är 18 år eller äldre. Goda datorkunskaper. Meriterande om du har truckvana eller annan maskinvana som ex, hjullastare. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. Stationeringsorter är Boliden, Renströmsgruvan eller Kankbergsgruvan. Ange gärna i din ansökan om du är intresserad specifikt kring en av dessa platser eller samtliga.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Förrådsarbetare