Boliden

HR Business Partner

Gällivare

Full time

JOB_009952

 

Till Verksamhetsstöd

Boliden Aitik, Sveriges största koppargruva, är inte bara en gruva, det är en motor för innovation och utveckling. Vi är i en expansiv tillväxtresa och utökar nu vårt HR-team! Är du redo för en spännande utmaning i hjärtat av den svenska gruvindustrin?

 

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Business Partner hos Boliden Aitik blir du en nyckelspelare i vårt HR-team. Du kommer att fungera som rådgivare och stöd till våra ledningsgrupper, och hjälpa dem att navigera genom HR-relaterade frågor. Från förhandlingar och personalfrågor till konflikthantering och teamutveckling – ditt arbete kommer att vara mångfacetterat och avgörande för vår framgång.

 

Du kommer även att spela en viktig roll i att forma framtiden för våra medarbetare genom att utveckla långsiktiga kompetensförsörjningsplaner och utbildningsprogram. Ditt strategiska tänkande kommer att vara ovärderligt när du stöttar och utmanar våra chefer, och ditt bidrag till förändringsledningen kommer att vara kritiskt för vår fortsatta tillväxt.

 

Utbildning/erfarenhet       

För att lyckas i denna roll bör du ha en relevant HR-utbildning eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Din erfarenhet från HR-arbete samt djupgående kunskap om arbetsrätt och HR-processer, kombinerat med praktisk erfarenhet av kollektivavtal, är avgörande för rollen. Vi värdesätter också din förmåga att kommunicera effektivt och bygga relationer. Körkort lägst klass B är ett krav.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Som en del av Boliden Aitik erbjuder vi dig en chans att växa både personligt och professionellt. Du kommer att arbeta i ett engagerat HR-team samt vara en del av vårt koncernövergripande HR BP-nätverk. Du kommer ha möjlighet att göra verklig skillnad i en organisation som är på en spännande resa! Vi ser helst att du bor i Gällivare men möjlighet till hybridarbete finns.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av avdelningschef Josephine Speziali 070–2515208.

 

Facklig information

Ledarna: ledarna.aitik@boliden.com

Unionen: unionen.aitik@boliden.com

SACO: saco.aitik@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller monica.johansson@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 25 augusti 2024

Urval och intervjuer sker löpande

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 5 juni

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb HR Business Partner