Boliden

Sommarjobb Elektriker

Boliden

Full time

JOB_003930

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

 

Elektriker

Arbetsuppgifterna omfattar montage, felsökning och servicearbeten på kraftutrustning, reglerutrustning och styrsystem i fasta anläggningar.

 

 

Vi söker dig

Vi söker dig som är 18 år eller äldre, och har, eller snart avslutar din gymnasieutbildning som Elektriker med godkända betyg. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. B-körkort krävs, och vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av PLC system, reglerteknik.

 

Stationeringsort: Boliden, Kankberg, Renström eller Kristineberg

*Välj i din ansökan om du framförallt är intresserad av någon av stationeringsorterna. I Kankberg, Renström och Kristineberg så arbetar du 7/7 FM, EM under jord.

Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

---------------------------------------------------------------------

We are a company in constant development and every workday we explore how we can improve modern life and society. Our metals are a key component in creating a more sustainable future and we take great pride in the impact we make every day. Are you ready to contribute with your curiosity, personality, skill-set and unique background? Be you and challenge us - let's drive change for generations to come!

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 23 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Elektriker