Skanska

Arbetsledare Grundläggning - Stockholm

Vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning, betongpålning och spännarmering. 

Det händer mycket i Stockholmsregionen och vi står inför några av våra största infrastrukturprojekt med stor påverkan för vårt framtida samhälle. 
Vi söker arbetsledare för att bemanna upp våra stora och komplicerade infrastrukturprojekt såsom E4 Förbifart Stockholm och Slussen m.fl. och söker efter dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Du är en trygg ledare som gillar ordning och reda 

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen i projektet och skapar förutsättningar för en friktionsfri produktion. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag med allt vad det innebär. Du kommer ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer. 

Du är engagerad, lösningsorienterad och har bra prioriteringsförmåga 

Vi söker dig som har en byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen i form av arbetsledare. Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att finna de rätta lösningarna i projekten. Ekonomisk styrning är en viktig del i arbetet, vilket gör att det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet av det. 
Vidare ser vi att du är en självgående person som kan se hur vi på bästa sätt kan få den dagliga produktionen att bli så effektiv som möjligt. Du trivs med att arbeta i en projektmiljö där det är mycket som händer omkring dig. 

Det är viktigt att du som ledare är engagerad och har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos dina medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål. 

 

Distrikt Nords projekt är huvudsakligen lokaliserade till Storstockholm men vi är verksamma i en större geografi så resor kan förekomma och körkort är ett krav för tjänsten. 

Vi vill lära känna dig! 

Ansök redan idag, eller senast den 13 maj genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan 

Har du frågor? Kontakta rekryterande chef Johan Guthe på 010-449 03 02 eller Karin Scarlini, HR-Partner 010-448 25 76. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Grundläggning - Stockholm