Boliden

Skiftgående (K2) Arbetsledare till sektion Gräv & Borr UH

Gällivare

Full time

JOB_009813

 

Till Gruvavdelningen i Aitikgruvan

 

Är du redo att leda framtidens underhåll? 

Vi söker nu en skiftgående arbetsledare med intresse för teknik och ledarskap. Som vår arbetsledare kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att vår maskinpark – en av Europas mest unika – fungerar felfritt.

 

Skiftlaget består av 8 mekaniker samt 4 svetsare vilka utför förebyggande underhållsarbete i form av dagliga FU stopp samt akut avhjälpande underhåll på gräv- och borrmaskiner. En del komponentreparationer samt svetsning i verkstad förekommer också.

 

I tjänsten ingår ansvar för planering av bemanning, kompetens­utveckling och rehabilitering av den underställda personalen. Vidare ingår också att driva ett aktivt säkerhets- och arbetsmiljöarbete samt att främja samarbetet mellan produktion och underhåll. Då rollen utgör en ledande befattning ingår ansvar för att utveckla kompetens, processer och rutiner inom eget område. Du kommer också att driva och genomföra dagliga möten på ett systematiskt sätt, samt arbeta med förlusteliminering.

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi letar efter dig som har en teknisk gymnasieutbildning och praktisk erfarenhet av underhåll och reparationer inom tung industri. Du bör ha ledarerfarenhet, vara målinriktad och ha goda IT-kunskaper. Flytande svenska och engelska är ett måste, och kunskaper i Maximo ses som en fördel. B-körkort är ett krav.

 

Som person är du positiv, prestigelös och kommunikativ. Du har en naturlig förmåga att samarbeta och anpassa dig till olika situationer. Du är en ledare som kan coacha och delegera, samtidigt som du är resultatorienterad och har fötterna stadigt på jorden.

 

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan idag och ta nästa steg i din karriär hos oss!

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av Sektionschef Niklas Henriksson 0970–729294 alt 070–2076795, niklas.henriksson@boliden.com

 

Facklig information

Ledarna: ledarna.aitik@boliden.com

Unionen: unionen.aitik@boliden.com

SACO: saco.aitik@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.  

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller monica.johansson@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 30/6 2024

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 15 maj

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Skiftgående (K2) Arbetsledare till sektion Gräv & Borr UH