Boliden

Skiftchef Transport

Gällivare

Full time

JOB_009740

 

Boliden söker Skiftchef Transport

Till Gruvavdelningen i Aitik

 

Arbetsuppgifter

Som skiftchef på Bergtransport ska du företräda arbetsgivaren, leda och utveckla verksamheten samt medarbetarna. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning, samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Du har personalansvar vilket bland annat innefattar planering av bemanning, målsamtal, kompetensutveckling och rehabilitering. Som skiftchef är du direkt underställd driftchef för transport. Arbetstiden är förlagd till skiftgång med förmiddag, eftermiddag och dag.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha minst gymnasieutbildning eller likvärdig kompetens. Utbildning inom ledarskap är högt meriterande.

 

För att lyckas inom rollen ser vi att du tidigare har arbetat som chef och har goda erfarenheter av att leda personal. Du god personlig mognad, med ett stort intresse för människor och utveckling av vår verksamhet. Som person förväntas du vara självgående, stabil, empatisk samt ha förmåga att kommunicera tydligt.

 

I befattningen krävs hög samarbetsförmåga med medarbetare i den egna organisationen och med övriga funktioner inom och utanför gruvavdelningen.

 

Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska och har grundläggande datakunskaper. B-körkort är ett krav.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Sektionschef Linnea Sannelind, tfn 070-3885182

 

Facklig information

Ledarna: ledarna.aitik@boliden.com, Unionen: unionen.aitik@boliden.com, SACO: saco.aitik@boliden.com

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller monica.johansson@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 2 juni 2024.

Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 3 maj

Kategorier : Chef & Ledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Skiftchef Transport