Boliden

Operatör dagtid till Kross & Infraktsavdelningen

Arbetsuppgifter
Vi söker en operatör till Kross och Infraktsavdelningen som under dagtid fungerar som en stödfunktion till drift och underhållsprocesserna. Tjänsten är en viktig länk i vårt arbete för en säker arbetsmiljö, ökad produktions och underhållseffektivisering samt i vårt ständiga förbättringsarbete.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat daglig kontroll och rengöring av viktiga funktioner på Kross och Infraktsavdelningen, ronderingar med hjälp av den nya Quick-tag systemet och deltagande i systematiskt förbättringsarbete.

Du arbetar nära drift, underhåll och extern personal och tycker det är viktigt att bedriva ett tvärfunktionellt samarbete tillsammans med dessa. Befattningen är direkt underställd Sektionschef Produktion.


Utbildning/Kvalifikationer
Du har gymnasial utbildning eller motsvarande, gärna med teknisk/mekanisk inriktning. Vidare ser vi gärna att Du har några års erfarenhet från kross och infraktsprocesser. Du har viss mekanisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet, liksom god kunskap om instruktioner och skyddsföreskrifter och en vilja och intresse att lära dig mer.  

Operatörskunskaper i ABB 800xa är meriterande, likaså kunskaper om LEAN. Stor vikt kommer också fästas vid ditt personliga driv och engagemang. Tjänsten kräver goda datorkunskaper och att kunna uttrycka sig muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska.

Arbetet kräver mycket god samarbetsförmåga, social kompetens och taktkänsla. Att ta ansvar för sina arbetsuppgifter och genomföra dessa på ett kvalitativt sätt är självklart för dig. Du är noggrann, arbetsam och självgående och kan planera ditt eget arbete för maximalt tidsutnyttjande. Du har förmåga att se till helheten och kan samarbeta med övrig personal för att nå bästa möjliga resultat. Du gillar att arbeta flexibelt och målinriktat och det finns ett stort personligt engagemang bakom
ditt arbete.

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Produktionschef Jennifer Andersson 0970-72 96 56.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Mona Morin 070-602 26 63.
Sista ansökningsdatum är 4 augusti 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 4 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Operatör dagtid till Kross & Infraktsavdelningen