Boliden

Senior Projektledare till Garpenberg

Garpenberg

Full time

JOB_008262

 

Som projektledare hos oss på Boliden i Garpenberg är du den drivande kraften som ansvarar för att ta projekt från start till mål. Detta gör du prestigelöst och genom att vara lyhörd gentemot dina kollegor och beställare. Känner du igen dig i beskrivningen? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Beskrivning                                     

En av våra seniora projektledare har gått i pension och vi söker nu dennes efterträdare. Vi ser att vår nästa seniora projektledare är van att leda stora komplexa projekt inom områden som mark och bygg, el och automation eller mek och rör.

 

Du kommer att självständigt driva alla typer av projekt och uppdrag mot uppdragsgivarna. Som projektledare arbetar du enligt Bolidens projektmodell och ansvarar för att projektet följer plan avseende resultat, budget och tidplan. Kontrollerar att svenska lagar, regler samt Bolidens tekniska instruktioner följs. Säkerställer att dokumentation (CE, reservdelar, anläggningsregister, PID etc) uppdateras i samband med utförda förändringar. Samordning av entreprenörer och att genomförande sker enligt de miljö- och arbetsmiljökrav som ställs.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Garpenberg. Resor samt visst underjordsarbete kan förekomma i tjänsten. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Kvalifikationer

Som person är du driven, strukturerad och prestigelös. Att du har en god förmåga att samarbeta med andra är en självklarhet. Då du självständigt kommer att få driva projekt från idéstadie till genomförande är det viktigt att du är duktig på att leda andra på ett konstruktivt och målmedvetet sätt, är lyhörd samt har en god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska.

 

Du behöver

• Utbildning som högskoleingenjör eller civilingenjör

• Erfarenhet som projektledare

• B-körkort

• God datorvana

 

Meriterande är

• Projektarbeten inom tung industri

• Arbete mot gruvindustrin

• Bas P/U

• CE-kompetens

• Erfarenhet inom områdena mark och bygg, el och automation, mek och rör.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

Ansök nu

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut? Välkommen att ansöka med ditt CV till och med 4 december 2023. Rekryteringen kan ske löpande.

 

Information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Oscar Lindgren, sektionschef projekt, 073-091 02 37. Frågor om ansökan besvaras av Emma Svensson, HR, 070-219 41 69. Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Ditte Möller Lasskogen, SACO, 070-220 06 82

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 13 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Senior Projektledare till Garpenberg