Boliden

Semestervikarier till Borrkärnsarkivet

Våra grundläggande värderingar är; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.

 

 

Arbetsuppgifter

Prospektera handlar om att identifiera, undersöka och prioritera områden för att lokalisera mineralfyndigheter. Mineralreserver och mineralresurser är det som utgör grunden för ett gruvbolags verksamhet. 

 

Prospekteringsavdelningen Geodata fungerar som en stödfunktion och ansvarar för underhåll och förvaltning av prospekteringen och gruvornas geovetenskapliga data. Dessutom innefattar supportfunktionen att hantera prospekteringsrelaterade ansökningar och tillstånd, lagring av borrkärnor i arkiv samt att se till att våra prospekteringsborrplatser är lämnade i god ordning och uppfyller de höga kraven på hållbarhet.

 

Arbetet i borrkärnsarkivet innefattar hantering, arkivering och sågning av borrkärnor. Arbetet bedrivs dagtid.

 

Anställningarna omfattar en till tre månader under perioden juni-augusti. Lön enligt kollektivavtal.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har minst 3-årig gymnasiekompetens, eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt. Vi sätter stor vikt vid noggrannhet och högt kvalitetstänkande, tidigare erfarenhet från truck och traktorkörning är meriterande. Tjänsten kräver datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Körkort B är ett krav.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Patrick Lindholm, Arbetsledare Borrkärnsarkivet, patrick.lindholm@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall Boliden, tfn 0910-77 41 03. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Human Resources, tfn 0910-70 58 45.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 31 Mars 2020


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarier till Borrkärnsarkivet