Boliden

Semestervikarier Rönnskär 2024

Skelleftehamn

Full time

JOB_008543

 

Nu söker vi semestervikarier inför sommaren 2024!

Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker.

 

Under perioden början av maj till slutet av augusti har vi behov av att anställa ca 200 semestervikarier inom ett flertal områden. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på ett av världens effektivaste smältverk. 

 

För att vara aktuell för sommarjobb måste du ha fyllt 18 år innan du börjar och kunna arbeta under hela semesterperioden.

 

Vi söker medarbetare inom dessa befattningar

Processoperatörer

Arbetsuppgifterna innebär att planera, styra och övervakar processer och utrustning.  På flera avdelningar ingår truck- och/eller traverskörning i arbetsuppgifterna. Skiftgång är den vanligaste arbetstiden.

 

Underhåll/service

Arbetsuppgifterna innebär att besikta, underhålla, reparera och installera olika maskiner som produktionen är i behov av. Dagtid är den vanligaste arbetstiden.

 

Vi söker bland annat:

Mekaniker

Elektriker

Byggnadsarbetare

Murare

Förrådsarbetare

 

Transport

Transport ansvarar för alla interna transporter, vilket innebär lastning och lossning av fartyg, interna järnvägstransporter, hantering av smältmaterial samt andra materialtransporter med flertalet olika fordon. Både dagtid och skiftgång förekommer. För att vara aktuell för sommarjobb på transport behöver du förarbevis för hjullastare.

 

Laboratoriet

Som laborant utför du kemiska analyser av råmaterial, driftsprover, slutprodukter, övriga kvalitetskontroller samt utvecklings- och prospekteringsprover. Både dagtid och skiftgång förekommer.

 

Miljö

Som miljötekniker genomför du miljömätningar inom hela Rönnskärs industriområde samt sammanställer och rapporterar resultat. I arbetsuppgifterna ingår moment som innebär vistelse på hög höjd. Arbetstiden är dagtid.

 

Administration

I arbetsuppgifterna ingår administration av frakter, avvikelsehantering och leveranser men även mer allmänna administrativa uppgifter som till största delen sköts via dator. Arbetstiden är dagtid men även andra arbetstider kan förekomma.

 

Vid samtliga arbeten läggs stor vikt vid skydds- och säkerhetsarbete.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och känner engagemang i ditt arbete. Du är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta.

 

Det är meriterande om du har gått eller går en utbildning inom det arbetsområde du söker samt om du har B-körkort och förarbevis för truck, travers och/eller hjullastare. Erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter är också något vi värdesätter.

 

Lön utgår enligt kollektivavtal

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Facklig information lämnas av:

Ronnie Allzén, IF Metall, tfn 0910-77 32 72 

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, tfn 0910-77 37 45 

Mikael Norrby, Unionen, tfn 0910-77 37 76

Dan Nilsson, Ledarna, tfn 0910-77 38 67 

 

Ansökan

Frågor angående ansökan skickas till HRronnskar@boliden.com

Din ansökan vill vi ha senast 2024-03-10

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 mars . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 20 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarier Rönnskär 2024