Boliden

Semestervikarie - Förrådsarbetare ovan och under jord

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb! 
Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi årligen runt 50 st semestervikarier. Främst söker vi studenter vid bergskolan, universitet eller högskola som vill få praktik inom både tekniska och allmänna områden.

Arbetsuppgifter

Som förrådsarbetare arbetar du med inleverans, utlämning och inventering av gods. Vi söker två förrådsarbetare ovan jord och två förrådsarbetare under jord. Perioden för förrådsarbetarna ovan jord börjar den 1 april 2019. 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasiekompetens eller erfarenhet inom området. Truckkort, yrkesbevis för hjullastare samt datorvana är meriterande. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som förmåga till självständigt arbete. Det är också viktigt att du i arbetet är skyddsmedveten. B-körkort är ett krav samt att du ska ha fyllt 18 år vid anställningens början. Certifikat i Heta arbeten är meriterande.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mikael Wassén tfn 0225-367 79.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2019. Vänta dock inte med din ansökan, vi ser gärna en snabb rekryteringsprocess då perioden för förrådsarbetarna ovan jord börjar den 1 april 2019.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarie - Förrådsarbetare ovan och under jord