Boliden

Semestervikariat Traktorförare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Arbetet innebär godshantering och servicetraktor ovan jord.

Anställningarna omfattar en till tre månader under perioden juni-augusti 2018. Arbetet bedrivs på dagtid ovan jord. Du ska ha fyllt 18 år. Lön enligt kollektivavtal.


Utbildning/Erfarenhet
Du ska ha gymnasiekompetens och erfarenhet av traktorkörning. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. 

B-körkort är ett krav. Förarbevis för traktor är meriterande.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Jörgen Lundmark, 0910-70 51 63 eller Underhållschef Erik Hedström, 0910-70 51 11.


Facklig information
Facklig information lämnas av Ola Holmström (IF Metall), 0910-70 51 44. 


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, HR, 0910-70 57 70.

Urval sker löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha in din ansökan senast den 31 mars 2019.


Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 11 mars

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Traktorförare