Boliden

SEMESTERVIKARIAT - Mekaniker till Kross & Infraktsavdelningen

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparation och förebyggande mekaniskt underhåll av krossanläggningens maskiner, t ex hydraul hammare, lamellmatare och transportörer mm. Arbetstiden är K2 med kontinuerlig förmiddag och eftermiddag.


Utbildning/Kvalifikationer
Vi söker Dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot industriprogrammet eller motsvarande. Du har god kännedom om mekaniskt underhåll och det är meriterande om Du har erfarenhet från processindustri eller produktionsarbete. Har Du förmåga att läsa ritningar, har svetskunskap och hydraulikkunskap är det ytterligare meriterande. Truck- och traversförarutbildning samt utbildning i Heta Arbeten är fördelaktigt om Du har med Dig. Du bör ha kunskaper i engelska och allmän datorvana är ett krav. B-körkort krävs för tjänsten.

Som person vill vi att Du kan arbeta både självständigt och i grupp, att Du vill ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och prestation. Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Peter Burck 0970-72 90 52.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Mona Morin 0970-72 95 91 eller Isabelle Endmyhr 070-601 26 99.

Sista ansökningsdatum är 7 juli 2019.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb SEMESTERVIKARIAT - Mekaniker till Kross & Infraktsavdelningen