Skanska

Projektledare Eftermarknad till BoKlok i Malmö

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa och bidra med att bygga hållbara och prisvärda hem för alla? Är du en erfaren projektledare med erfarenhet av eftermarknad och efterservice? Har du ett stort intresse för byggteknik och motiveras av att ge bra service och göra kunder nöjda? Här erbjuds du stora möjligheter till personlig och professionell utveckling i en prestigelös, stöttande och vänlig arbetsmiljö där vi med gemensamma krafter skapat branschens nöjdaste kunder två år i rad!

 


Om tjänsten

Du är kundens första och viktigaste kontakt med BoKlok från att de flyttat in till att garantitiden löpt ut. Du har ett brett kontaktnät där du koordinerar leverantörer, gör ekonomiuppföljning och håller löpande kontakt med kunden vid efterarbeten.

 

Tjänsten som Projektledare Eftermarknad erbjuder dig ett varierande arbete och stora utvecklingsmöjligheter inom BoKlok, men även inom både Skanska och IKEA. Ditt hemmakontor ligger i Hyllie i ljusa och fräscha lokaler. Du har fri tillgång till ett gym och personalmatsal med subventionerade priser i kontorshuset. På BoKlok blir du del av ett företag som sätter miljö, hälsa och säkerhet mycket högt på agendan.

 


Stämmer detta in på dig?

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett högt tempo för att komma tillrätta med fel och ge snabb återkoppling till kund. Som person är du drivande, positiv och relationsskapande. Ett gott ordningssinne och en god förmåga att sköta ekonomi samt intresse för upphandling och entreprenad juridik är också viktigt för att vara framgångsrik i tjänsten. Du måste även ha körkort då visst resande till projekt ingår i tjänsten.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 


Ansökan

Vi arbetar med löpande urval i rekryteringsprocessen. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan – gör det nu direkt!

 

Välkommen med din ansökan!


Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Juridik Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare Eftermarknad till BoKlok i Malmö