Boliden

Semestervikariat Mekaniker Personbilar

till Aitikgruvan

 

Arbetsuppgifter

I rollen som bilmekaniker kommer du att arbeta med reparation, service, besiktning, däckhantering och förbättringsarbeten, såväl maskinellt som elektriskt på hela Aitiks bilpark, allt arbete dokumenteras i vårat UH system, Maximo.

 

Arbetet sker mestadels inomhus i bilverkstan men även arbete utomhus i dagbrottet förekommer och arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Du har fordonsutbildning på gymnasienivå eller likvärdig kompetens, kombinerat med god praktisk erfarenhet från arbetsområdet. Meriterande är en godkänd AC certifiering, kunskaper i svagström samt datorvana då felsökning samt rapportering sker med hjälp av dator.

 

Vi söker en engagerad och intresserad mekaniker som kan se helheten i arbetet. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är samarbetsförmåga, kvalitetsmedveten och flexibilitet i arbetssätt och bemötande samt förmåga att kunna jobba självständigt. B-körkort är ett krav, C-körkort meriterande.

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av arbetsledare Erik Björnfot, 070-252 26 45.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson, 070-508 59 37.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, sista ansökningsdag är 24 januari 2021.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 januari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 15 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Mekaniker Personbilar