Boliden

SEMESTERVIKARIAT Krossoperatörer

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av processtyrning och övervakning av kross- och infrakts produktionsanläggning. Du utför daglig rondering och besiktning av krossarna samt kontroll vid larm. Diverse andra driftsrelaterade arbeten ingår, bl. a påfyllning av olja, spettning i stup, avlägsnande av föremål från band samt skutknackning i kross och tippfickor. I arbetet ingår att arbeta med ständiga förbättringar kring arbetssätt och säkerhet. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig K3 med förmiddag, eftermiddag & nattskift.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att Du har gymnasiekompetens, gärna industriteknisk inriktning och helst erfarenhet från arbetsområdet. Traverskort, fallskydd och heta arbeten är meriterande. Goda kunskaper i svenska krävs. God datorvana, systemvana av ABB 800xA & Maximo samt kunskaper i engelska meriterande. B-körkort krävs för tjänsten. 

Som person vill vi att du kan arbeta både självständigt och i grupp och att du vill ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och prestation. Vi vill att du har ett högt säkerhetstänk då säkerhetskultur är ett av Bolidens fokusområde. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Arbetet innefattar en del fysiskt tunga moment och arbete på hög höjd.  

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av skiftgående Arbetsledare Simon Persson tfn 0970-72 94 17, Niklas Henriksson tfn 0970-72 92 94 eller Jonas Rova tfn 0970-72 96 18, alt tf. sektionschef Simon Granström 0970-72 93 33.

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan

Vi samarbetar i denna rekrytering med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare: Britt-Marie Persson tfn 070-492 11 92, britt-marie.persson@adecco.se, eller  Anette Ömalm tfn 070-211 47 96, anette.omalm@adecco.se.

Sista ansökningsdatum är 31 januari 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Aitikgruvan . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb SEMESTERVIKARIAT Krossoperatörer