Boliden

Semestervikarie - Bilmekaniker under jord

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb! 
Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi årligen runt 50 st semestervikarier. Främst söker vi studenter vid bergskolan, universitet eller högskola som vill få praktik inom både tekniska och allmänna områden.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är i huvudsak reparation och underhåll av pickup bilar av känt varumärke i gruvan. Förutom arbete i verkstaden kan det förekomma akuta underhåll i produktionen. 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning samt har dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete och felsökning på pickup bilar. Du bör också ha arbetat med datafelsökningar, diagnoser och teknisk problemlösningar. Ett plus är om du har utbildning och tidigare erfarenhet av att ha arbetat med aircondition. B-körkort samt att du har fyllt 18 år vid anställningens början är ett krav. Personalen i bilverkstaden arbetar aktivt med 5S och därför ser vi att det är viktigt att den person vi söker är skyddsmedveten, noggrann, självständig och har lätt för att samarbeta.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att utveckla en säker och hälsosam arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Malin Gidlöv, Arbetsledare, tfn: 0225- 367 63.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2019.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarie - Bilmekaniker under jord