Boliden

Semestervikariat - Gruvservicearbetare

till Garpenberg

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass.

 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb!

Under perioden början av april till slutet av augusti anställer vi ca 80 semestervikarier fördelat på 17 olika tjänster. Ett sommarjobb hos oss på Boliden Garpenberg innebär ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter där du får jobba med världsledande teknik och världsledande kollegor!

 

Vi söker dig som tycker om att lära dig nya saker, är ansvarsfull och noggrann samt är en glad och trevlig kollega som kan bidra till en god arbetsstämning. Kriterierna för att söka våra sommarjobb är att du är minst 18 år och har goda kunskaper i svenska. Vi söker personer med olika bakgrund och kunskaper och förespråkar mångfald då vi vet att detta är en framgångsfaktor. För att nå vårat mål med jämnare könsfördelning ser vi gärna att fler kvinnor söker våra sommarjobb.

 

 

Arbetsuppgifter

Som gruvbyggare arbetar du nära produktionen under jord, i arbetsuppgifterna ingår framdragning och förberedelser av luft, vatten och ventilation. Arbetstiden är skiftgång under jord.

 

Vi söker ett flertal gruvservicearbetare. Tjänsten avser ett semestervikariat med önskat startdatum i juni. Vi förutsätter att du kan arbeta hela sommaren. 

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Du har gymnasiekompetens, med inriktning bygg/anläggning eller industri. Erfarenhet från liknande arbeten är ett krav. Meriterande är förarbevis för mobil arbetsplattform och Heta arbeten. För att lyckas i arbetet bör du ha lätt för att lösa problem där de uppstår, ha god ansvarskänsla och initiativförmåga. B-körkort är ett krav, samt att du ska ha fyllt 18 år vid anställningens början.

 

Arbetsgruppen består av fem personer och för att den ska fungera är det viktigt att samtliga kan arbeta självständigt men också fungera bra i kommunikation och samarbete mot övriga i gruppen samt mot övrig personal i gruvan.

 

 

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som fokuserar på ständiga förbättringar med fokus på att ha en produktion i världsklass. Här finns möjligheter till att utvecklas vidare inom organisationen och att arbeta tätt ihop med våra centrala funktioner på övriga orter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta arbetsledare Björn Eriksson, 0225-36141, eller arbetsledare Anders Holmström, 0225-36064.

 

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Sandberg Kehrein, HR, tfn 070-600 05 92. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2021. Vänta dock inte med din ansökan, rekrytering sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 23 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Gruvservicearbetare