Boliden

Semestervikariat Förrådsarbetare

till Aitikgruvan

 

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på förrådet kommer du att tillsammans med övrig personal inom gruppen att ansvara för förrådshållning av reservdelar, förnödenheter och förbrukningsartiklar. I arbetet ingår expediering av förrådsvaror, hantering av inkommande och avgående gods, transaktionsregistrering i datasystem Maximo, samt inventering av förrådsmateriel mm. Arbetet är förlagt med skiftgång och/eller dagtid.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning och erfarenhet från arbetsområdet är meriterande. Vi förutsätter att du är serviceinriktad och flexibel, har bra sifferminne och god ordning. Du kan arbeta självständigt och har inga problem med att samarbeta. Ansvarstagande är naturligt för dig och du bidrar till en positiv arbetsplats. Ett krav är att du har B-körkort. Vana av att köra gaffeltruck och travers är meriterande då varorna som skall expedieras är tunga. Du bör ha god fysik då tunga arbetsmoment förekommer. Datorvana är ett krav och erfarenhet av Maximo är meriterande. 

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Pär Gustavsson, 0970-72 91 28.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson, 070-508 59 37.

 

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, sista ansökningsdag är 24 januari 2021.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 januari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 15 december

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Förrådsarbetare