Boliden

Semestervikariat - Drifttekniker

Garpenberg

Full time

JOB_003858

 

 

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker på Bolidens driftcentral (DC) är arbetsuppgifterna att övervaka och leda produktionen i gruvan. Rollen är viktig; den innebär bland annat att du tar emot anrop gällande arbetsmoment samt att du har översikt över alla personer i gruvan. Arbetet sker med hjälp av radio och dator ovan jord. Som drifttekniker arbetar du med ett brett kontaktnät som innefattar både arbetsledare och entreprenörer samt övriga medarbetare.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att lära dig nya saker, är driven och har en förmåga att arbeta under pressade situationer. Du har lätt för att samarbeta med andra och kan arbeta självständigt. Du tar egna initiativ, tar ansvar och är noggrann.

 

Du har relevant gymnasiekompetens, gärna med inriktning inom data/teknik, eller erfarenhet från arbetsområdet. Utbildning inom berg är meriterande. Du har god datorvana. B-körkort är ett krav samt att du ska ha fyllt 18 år vid anställningens början.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av rekryterande chef Ellinor Österberg, 070-601 11 74.

 

Facklig information

Facklig information får du av Kent Hedin, Ledarna, 0225-36950, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62, Scott Gordon, SACO,  070-612 99 47.

 

Ansökan

Har du frågor om ansökan och rekryteringsprocessen kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

Vi förutsätter att du kan arbeta hela sommaren.

 

Senaste ansökningsdatum är den 28 februari 2022. Vänta dock inte med din ansökan, rekrytering sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Drifttekniker