Boliden

SEMESTERVIKARIAT Bergtruckförare

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inom skiftlagen består i huvudsak av att köra bergtruck för transport av malm och gråberg. I arbetet ingår även rengöring av förarmiljöer samt andra förekommande uppgifter inom arbetsområdet. Du medverkar också i olika typer av förbättringsarbeten på arbetsplatsen. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig skiftgång, med förmiddag, eftermiddag och nattskift.

Utbildning/Kvalifikationer

Du bör ha gymnasial utbildning eller motsvarande kompetens. Meriterande är att Du har Erfarenhet från arbete med entreprenadmaskiner, maskinförarutbildning eller C-körkort. Har Du utbildning och erfarenhet inom arbetsområdet, t ex bergarbetarutbildning är det meriterande. Du förväntas ha lätt för att samarbeta och vara ansvarstagande samt klara av att arbeta skiftgång. Ett krav är att du haft B-körkort i 3 år.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Jim Majlöv 0970-72 91 78.

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan

Vi samarbetar i denna rekrytering med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare: Britt-Marie Persson tfn 070-492 11 92, britt-marie.persson@adecco.se, eller  Anette Ömalm tfn 070-211 47 96, anette.omalm@adecco.se.

Sista ansökningsdatum är 31 januari 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen självaVi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 

 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Aitikgruvan . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb SEMESTERVIKARIAT Bergtruckförare