Skanska

Ex-jobb Väg och Anläggning, Grundläggning: Effektivare maskinproduktion

På Skanska är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning utan också en bra möjlighet för att få en inblick i hur det är att arbeta på ett internationellt bolag med starka värderingar.

 

Problemformulering

Som ex-jobbare hos oss kikar du närmre på hur vår maskinproduktion kan bli mer effektiv. Hur effektivt går våra maskiner och hur bör vi arbeta med systematisk service och reparationer för att våra maskiner ska kunna producera kontinuerligt? Idag står vi stilal många gånger för att maskinerna går sönder. Resultatet bör peka på ett antal prioriterade åtgärder för att göra vårt maskinarbete bättre. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

 

Vi söker dig som skriver ditt ex-jobb under VT2018

Du studerar till högskole- eller civilingenjör inom industriell ekonomin, maskinteknik, samhällsbyggnad eller annat relevant område och skriver ditt ex-jobb under VT2018 i omfattningen 15hp eller 30hp. Placering är på något av våra kontor runtom i landet.

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev - sista ansökningsdag är 2017-10-31

För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Karin Scarlini, HR på 010-448 25 76. Du kommer också ha möjlighet att ställa frågor om ex-jobbet till våra medarbetare under vår roadshow. Läs mer på www.skanska.se/roadshow

 

Välkommen med din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Byggverksamhet

Plats

 Sverige 

Organisation

 Skanska Sweden

Anställningsstatus

 Tidsbegränsad

 Kontaktinformation

Karin Scarlini, på 010-448 25 76

Sista ansökningsdag: 2017-nov-01, 00.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 november . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 18 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Ex-jobb Väg och Anläggning, Grundläggning: Effektivare maskinproduktion