Boliden

Semestervikariat - Återfyllnadsarbetare

till Garpenberg

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass.

 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb!

Under perioden början av april till slutet av augusti anställer vi ca 80 semestervikarier fördelat på 17 olika tjänster. Ett sommarjobb hos oss på Boliden Garpenberg innebär ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter där du får jobba med världsledande teknik och världsledande kollegor!

 

Vi söker dig som tycker om att lära dig nya saker, är ansvarsfull och noggrann samt är en glad och trevlig kollega som kan bidra till en god arbetsstämning. Kriterierna för att söka våra sommarjobb är att du är minst 18 år och har goda kunskaper i svenska. Vi söker personer med olika bakgrund och kunskaper och förespråkar mångfald då vi vet att detta är en framgångsfaktor. För att nå vårat mål med jämnare könsfördelning ser vi gärna att fler kvinnor söker våra sommarjobb.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du både arbetar nära produktionen under jord samt har daglig kontakt med Anrikningsverkets personal. Arbetsuppgifterna är att förbereda inför återfyllnad av pasta i bergrum och bevaka pågående fyllningar. Arbetstiden är skiftgång. 

 

Vi söker ett flertal återfyllnadsarbetare. Tjänsten avser ett semestervikariat med önskat startdatum i juni. Vi förutsätter att du kan arbeta hela sommaren. 

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Du ska ha gymnasiekompetens eller är i en pågående gymnasieutbildning gärna med inriktning bygg/anläggning eller industri eller har en bergarbetarutbildning.  Erfarenhet från liknande arbeten samt förarbevis för mobil arbetsplattform och Heta arbeten är meriterande. Arbetet ställer krav på förmåga att lösa problem när de uppstår, ha god ansvarskänsla, initiativförmåga och säkerhetsmedvetenhet.

 

Arbetsgruppen består av två personer och för att den ska fungera är det viktigt att samtliga kan arbeta självständigt men också fungera bra i samarbete med övriga i gruppen samt med övrig personal i gruvan. B-körkort är ett krav och du ska ha fyllt 18 år vid arbetets början.

 

 

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som fokuserar på ständiga förbättringar med fokus på att ha en produktion i världsklass. Här finns möjligheter till att utvecklas vidare inom organisationen och att arbeta tätt ihop med våra centrala funktioner på övriga orter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta arbetsledare Tobias Althörn, 0225-36768.

 

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Sandberg Kehrein, HR, tfn 070-600 05 92.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2021. Vänta dock inte med din ansökan, rekrytering sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 23 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Återfyllnadsarbetare