Boliden

Projektledare

Gällivare

 

job requisition id

JOB_009005

 

Boliden Aitiks projektavdelning är en central del av gruvans verksamhet. Här hanteras en stor projektportfölj med många pågående och planerade investeringar. Avdelningen är ansvarig för att driva projekt som rör utveckling, modernisering och förbättring. Vi söker nu en projektledare som vill leda framtidens projekt tillsammans med en erfaren arbetsgrupp!

 

Arbetsuppgifter

 

I rollen som projektledare kommer du att ha det fulla ansvaret för att leda projekt med fokus på att uppnå målen för funktion, tid, ekonomi och inte minst arbetsmiljö. Du kommer hantera en mångfald av projekt, t e x utveckling av industriområden, mark- och anläggningsprojekt.

 

Du kommer att arbeta självständigt, baserat på modellen för praktisk projektledning, och ha befogenheten att fatta viktiga beslut. Ditt arbete kommer att innebära samverkan med engagerade teammedlemmar, både interna och externa, samt beställarens representanter för att säkerställa att alla aspekter av projektet flyter smidigt.

 

Vi värdesätter ett gott samarbetsklimat och ser att du som projektledare bidrar till detta, samtidigt som du hanterar de utmaningar som kan uppstå. Du kommer att ha mandat att styra ditt projekt enligt de riktlinjer som fastställts i projektdirektivet och den överenskomna projektplanen.

 

Utbildning/erfarenhet     

 

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Du är en kommunikativ person som kan leda möten och presentationer, är en förebild inom arbetsmiljö, och har förmågan att samarbeta effektivt samt är resultatorienterad, drivande och självständig.

 

Du bör du ha en akademisk utbildning eller likvärdig praktisk kunskap, inneha ett B-körkort och erfarenhet av projektarbete inom relevanta områden. Det är meriterande om du har arbetat med projekt i gruv-, process- eller anläggningsindustrin, har kunskaper i BAS-P/U och erfarenhet av att styra omfattande projekt.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

Är du beredd att kliva upp till nästa nivå i din professionella bana, där du även har möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling? Då ser vi fram emot din ansökan!

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av avdelningschef Mattias Brännström, 070 - 601 74 23

Facklig information

Ledarna: ledarna.aitik@boliden.com

Unionen: unionen.aitik@boliden.com

SACO: saco.aitik@boliden.com

 

Ansökan                                    

 

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Monica Johansson tfn 070-216 92 86 eller monica.johansson@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 25 augusti 2024.

 

Urval och intervjuer sker löpande.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

---------------------------------------------------------------------

 

Important!  If you are a current employee within Boliden you shouldn't complete the application at this site, please log on to your Workday account and apply through "Find Jobs".

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 4 juli


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Projektledare