Boliden

Produktionschef

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill leda och utveckla Kankberg gruvans produktionsverksamhet. Att jobba hos oss som produktionschef är omväxlande och varierat! Som produktionschef ansvarar du för hela värdekedjan, från losshållning till bergtransport och återfyllning. Arbetet är i huvudsak strategiskt men innebär också operativa frågor.

Som chef ansvarar du för produktionsverksamheten, säkerheten, arbetsmiljö, produktionsstyrning och budget. Du ansvarar för ett team med fyra produktionsarbetsledare och ett femtiotal medarbetare. Din roll innebär att du leder och styr gruvans production enligt direktiv och satta mål. Här leder och stödjer du gruvan i förbättringsarbeten enligt Bolidens LEAN metodik, NBW. Ett starkt fokus område är ständig utveckling mot en säkrare arbetsplats för anställda och entreprenörer. Stationeringsort är Kankberg och du rapporterar till Gruvchefen.


Utbildning/Erfarenhet
Vi ser att du har utbildning inom ledarskap, bergteknik, produktionsteknik samt produktionsstyrning och erfarenhet från samma områden är meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi söker dig med god personlig mognad, ledarskaps- och kommunikations förmåga. Du är lyhörd och samarbetsinriktad. För att lyckas i rollen har du ett drivande, engagerat och motiverande arbetssätt. Särskilt viktigt att du har rätt attityd till säkerhet och god förmåga att driva utvecklingen inom detta område.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Gruvchef Greger Spetz, 070-246 70 65 greger.spetz@boliden.com


Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 30 april 2019.


 Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.
Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 4 april

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Produktionschef