Boliden

Processoperatör med teknisk erfarenhet

Boliden Bergsöe AB är en ledande producent i Europa av högförädlade blyprodukter för industriellt bruk. Vår idé är att återvinna metall ur kasserade bilbatterier och annat metallskrot för att på så sätt skapa värde och samtidigt värna om miljön. Anläggningen i Landskrona är en av de allra renaste inom sitt slag och vi är miljö- kvalitetscertifierade enligt ISO 14001, 9001 och OHSAS 18001. Tillsammans med vårt försäljningskontor i Danmark är vi 75 anställda och omsätter 790 miljoner kronor.


Arbetsuppgifter
Vi söker en medarbetare till vårt nya produktionsavsnitt för plastseparation. Arbetsuppgiften innebär att i en nybyggd processanläggning separera plast från startbatterier samt övervaka, underhålla och utföra reparationsarbeten i denna. Arbetet är att säkerställa driften genom förebyggande operatörsunderhåll samt direkta reparationsinsatser. På Boliden Bergsöe AB sker utveckling och förbättringsarbete till stor del genom LEAN. Arbetet sker via förbättringsgrupper där varje medarbetare har påverkan på sitt arbetsområde och sin arbetssituation.


Utbildning/Kvalifikationer
Som sökande ser vi dig med gymnasial utbildning med inriktning process- industri eller teknik. Erfarenhet och kunskaper i processövervakning, PLC-styrning, och automation kommer att krävas. Du har en personlighet som präglas av nyfikenhet, tekniskt intresse och lösningsorinterad för att löpande optimera processen. Som person är du entusiastisk, tar ansvar, och har ett personligt engagemang i arbetet. Du är flexibel och har goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor på alla nivåer både enskilt och i grupp. Erfarenhet av skiftarbete är en fördel.


Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Benny Nissen 0418-572 85, Benny.Nissen@boliden.com. Vi söker en medarbetare som skall arbeta 2-skift måndag-fredag på förmiddag och eftermiddag. Man är sammanlagt fyra operatörer i området. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan tillämpas. Månadslön. Kollektivavtal tecknas med IF Metall.


Facklig information
Facklig information lämnas av Metalls ordförande, Kenneth Ståhl, tfn 0418-57 200.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar! Våra värderingar är ansvar, entusiasm och engagemang.


Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon, gå till www.boliden.com - karriär - jobba hos oss. Frågor angående din ansökan besvaras av Eva Gödke, Human Resources, tfn 0418-572 70.

Vi vill ha in din ansökan senast den 21 juli 2019. Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap .Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 7 timmar . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processoperatör med teknisk erfarenhet