Boliden

Processoperatör Flashen

Skelleftehamn

JOB_005695

 

Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 870 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Processoperatören planerar, styr och övervakar processer och utrustning inom sitt arbetsområde så att bästa möjliga produktionsresultat uppnås med avseende på kvantitet, kvalitet och miljö.   

 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat kontakter inom egen och mot andra avdelningar, produktionsrapportering, utföra ronder och schemalagda kontroller, initiera och i vissa fall utföra underhållsinsatser samt rapportera avvikelser och anläggningsbrister. Arbetet är ibland fysiskt krävande. Stor vikt läggs vid skydds- och säkerhetsarbete där städning för att hålla god ordning och reda är en del av det dagliga arbetet.

 

På flera avdelningar ingår truck- och/eller traverskörning i arbetsuppgifterna.

 

Arbetet bedrivs i skiftlag av olika storlekar och specifika arbetsuppgifter förekommer på de olika driftavdelningarna.

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi arbetar med ständiga förbättringar, i förbättringsgrupper ges alla möjlighet att påverka arbetsförhållanden och utveckla arbetet. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

 

Utbildning och kvalifikationer

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, känna ansvar för dina arbetsuppgifter, vara kvalitetsmedveten och ha bra samarbetsförmåga. Förutom rätt teoretisk bakgrund krävs god fysik, ett praktiskt sinnelag samt förmåga att effektivt prioritera bland olika arbetsuppgifter.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Processoperatörsutbildning, drifttekniker/maskinistutbildning alternativt slutförd gymnasieutbildning.

• Grundläggande IT kunskaper.

• Grundläggande kunskaper i engelska.

• Några års relevant arbetslivserfarenhet.

• B-körkort.

 

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete med kopparsmältning, annan processindustri, arbete med ångpannor eller andra tryckkärl eller ABB-styrsystem, samt erfarenhet av truck- eller traversköring.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Jonas Rosén Jonas.Rosen@boliden.com 0910 – 77 32 56

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Ronnie Allzén (IF Metall), tfn 0910-77 32 85.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Emil Lindholm, Human Resources, tfn 0910-77 31 77, E-mail. Emil.Lindholm@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 2022-09-30

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 12 september

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processoperatör Flashen