Boliden

Planerare/Tekniker underhåll gruvbygg

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Vi söker en Planerare/Tekniker till Renströmsgruvan. Här kommer du att planera och bereda arbetsordrar för mediaframdragning, aktiviteter kring fyllning och andra serviceåtgärder i gruvan.

Du deltar i metodutveckling och driver utveckling av vårt arbetssätt i underhållssystemet Maximo och deltar i arbetsmöten med gruvans planeringsavdelning på vecko- och månadsbas.

I arbetsuppgifterna ingår även arbete under jord, där du följer upp framdriften i gruvans produktionsområden. Vår gruva är i en utvecklingsfas med ökad produktion och automation. Under 2020 planerar vi uppstart av fjärrstyrd lastning och transport under jord. Att förstå värdeflöde och ha en helhetssyn är viktigt i den här rollen.


Utbildning/Erfarenhet
Vi ser att du har en gymnasieutbildning inriktad mot teknik. Vana av att jobba i underhållssystem. Erfarenhet av att vistas i och verka i underjordsgruvor samt datavana, Office, CAD system.

Du har en social förmåga och kan skapa och bibehålla relationer inom och utom organisationen. Ditt arbetssätt är metodisk, och du kan arbeta självständigt samt har en uthållighet att driva förbättringar. Körkort B är ett krav.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Underhållschef Anders Waleij, tfn 0910-70 56 01, anders.waleij@boliden.com

Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 31 december 2019.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 800 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Renström . Publicerat : 28 november

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare/Tekniker underhåll gruvbygg