Boliden

Planerare underhåll Hyttan

till Rönnskär

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

 

Arbetsuppgifter

Som planerare kommer du att arbeta med både logistik av produkter och mindre projekt. Din uppgift är att stödja berörda avdelningar, kontrollera leveranstider, samplanera löpande arbeten och i samråd med övrig produktion och säljavdelning. I arbetsuppgifterna ingår även att:

 

• Tillsammans med medarbetare arbeta med förbättringar och effektiviseringar inom produktion.

• Ta fram riskanalyser och instruktioner samt verka för en god och säker arbetsmiljö.

• Utveckla arbetssättet med ronderingar och fortlöpande tillsyn

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

En planerare på Rönnskär är en person som engagerat styr och planerar den långsiktiga verksamheten. Vi söker därför en person som är strukturerad, drivande och målinriktad. Du är förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta. Vi vill att du är praktiskt lagd och har förmågan att omsätta teori i praktisk handling. Det är viktigt att du kan arbeta både övergripande och på detaljnivå samt ser en utmaning i att arbeta med ständiga förbättringar.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Minst 3-årig gymnasiekompetens.

• Sunda värderingar gällande etik och moral.

• Behärska engelska i tal och skrift och ha goda IT-kunskaper.

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Roger Bäckström, Roger.Backstrom@boliden.com

tfn 0910-77 30 00

 

Facklig information

Facklig information lämnas av

Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, 0910-77 37 45

Mikael Norrby, Unionen, 0910-77 37 76

Anders Wikström, Ledarna, 0910-77 31 75

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Emil Lindholm, Human Resources, tfn 0910-77 31 77, E-mail: Emil.Lindholm@boliden.com

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 31/5 2020

Urval och intervjuer sker löpande

 

Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Rönnskär . Publicerat : 7 maj

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare underhåll Hyttan